Shoqatat

Shoqatat

 

Shoqata e Mbrojtjes se Konsumatorit Shqiptar

Rruga 4 Shkurti , nr.1 kati i parë, përballe Albtelekomit Tirana,
në krah të “Librari Agollit” dhe “Veteranëve”
+355 689046308
info@shmksh.org
edifero17@gmail.com
www.shmksh.org

Konsumatori në fokus

Rruga “Dhimiter Shuteriqi”, prane Postes Shqiptare, ZP Nr.2 – 1060, Tiranë;

Telefon: + 355 69 222 3467

               + 355 69 824 5270
konsumatorinefokus@gmail.com

Qendra “Peshëmatje-çmime”

Rruga “Idriz Dollaku”, Nd.148 Tiranë
+355 69 216 2929
+355 68 224 5267
peshematjecmime@yahoo.com

Zyra për Mbrojtjen e Konsumatorit

Rr. Reshit Collaku, ZMK Vila Blu mbrapa Shallvareve perballe Taivanit
Tirana, Albania
konsumatori@gmail.com
www.konsumatori.al

Qendra “Konsumatori shqiptar”

+355 69 396 1511
qendrakonsumatorishqiptar@gmail.com

Publikime : Energjia Elektrike Guide ankimi institucionale Ankohu Uji

 

Qendra  ” Alert”

Web:www.alert.al

E-mail: info@alert.al

Tel: +355694008008 / +355693028258

Adresa: Rr. “Fatmir Haxhiu”, P. 2, Shk. 7, Tirane 1010, Shqiperi